1072 Budapest, Klauzál tér 13.; Telefon: +36 (70) 631 0494; Telefon/fax: +36 (1) 785 5365;
skype: Meridián Centrum; e-mail: info@meridiancentrum.hu
EGÉSZSÉGSZÉPSÉGHARMÓNIAMAGUNKRÓLKAPCSOLAT

UV-mentes barnítás Tanity-vel  

…..ahol a szépség és az egészség találkozik

 

Már nem kell többé órákon keresztül a napozás vagy a szoláriumozás ártalmainak kitennie magát!

Nem kell félni,hogy ráncos, foltos lesz, vagy netán más ártalom éri majd a bőrét...


Lehetősége  van rá, hogy egy magasabb fokra emelje a barnulás élvezetét az UV mentes barnító rendszer használatával. Ajánljuk mindazoknak, akik szeretnék megőrizni bőrük egészségét, azoknak, akik világos bőrüknek köszönhetően inkább égnek a napon, mintsem barnulnának, illetve alkalmak, fellépések előtt.

                                      

 

Az UV-mentes barnulás egy kémiai folyamat eredménye, amely során egy speciális cukor származék (DHA-Dihydroxyactone) lép reakcióba a bőr felső rétegében található aminosavakkal és ezáltal alakul ki a természetes, gyönyörű barna bőrfelszín. A folyamat óriási előnye, hogy a kívánt barna bőr elérése teljesen biztonságos, nem érik káros UVA vagy UVB sugarak.

A DHA bőrfelületre juttatását követően a barna szín kb. 2-3 óra múlva látható, a teljes barnulási folyamat további 6 órán keresztül tart. Az eredmény: gyönyörű és természetes barna bőr.  Az elért szín teljes mértékben vízálló és általában 7-10 napig tart a bőr hidratáltságától függően. A bőr csupán 4-5 nap után, az elhalt hámsejtek leválását követően kezd fakulni. Néhányan úgy hiszik, hogy a felvitt réteg UV védelmet is nyújt. Mindazonáltal, a melanin pigmentekkel ellentétben a DHA polimer-származékai nem nyelnek el jelentős mennyiségű UV sugárzást, így nem is véd az ellen, azonban a DHA bizonyos mértékig véd az UVA sugárzás ellen.