1072 Budapest, Klauzál tér 13.; Telefon: +36 (70) 631 0494; Telefon/fax: +36 (1) 785 5365;
skype: Meridián Centrum; e-mail: info@meridiancentrum.hu
EGÉSZSÉGSZÉPSÉGHARMÓNIAMAGUNKRÓLKAPCSOLAT

 

BIOFEEDBACK – biorezonancián alapuló diagnosztikai vizsgálat (állapotfelmérés) és terápia

Szervezetünk élettani funkcióit az elektromágneses rezonancia befolyásolja. A betegségek és az azokhoz vezető biokémiai zavarok – akár belső, akár külső eredetűek – elektromágneses rezgések zavaraiként érzékelhetők már korai stádiumban. Léteznek olyan technikai megoldások, amelyek lehetővé teszik a mérhető biofeedback jeleinek értékelését, diagnosztikai és terápiás felhasználását. A mérés a homlokra és a végtagokra helyezett, 16 ponton mérő elektródák segítségével történik. A készülék az EKG-hez hasonlóan az élő szervezet aktív jeleit veszi alapul (trivektoros analízis).

• Minden vizsgált először alapterápiában részesül. Ez az energiaháztartás stabilizációját szolgálja, és javítja a fogadóképességet a további terápiára. Az alapterápiát a beteg vezetőképességének, energetikai állapotának mérése után kezdhetjük.
• Az alapterápia után –több mint 11 fajta – sorozat-terápia választható.  A készülék automatikusan ajánlja a páciens számára legmegfelelőbbet. Fájdalmas területek speciális elektróda felhelyezésével is kezelhetők. A kezelés időtartama kb. 60-100 perc.